tag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post7832014146016984171..comments2023-09-19T13:05:17.122+02:00Comments on la felicitat es menja: Restaurant Djolof DjolofAnnahttp://www.blogger.com/profile/07113423117179251776noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-24037098080852580402011-11-01T23:02:58.879+01:002011-11-01T23:02:58.879+01:00Crec que el plat estrella és el tìpic menjar seneg...Crec que el plat estrella és el tìpic menjar senegalès, l'ingera: peix amb arròs. És curiós, però, el fet que a Senegal immportin quasi tot l'arròs que consumeixen, ja que a l'Àfrica Austral no fa un bon clima per a cultivar l'arròs. És com si aquí tinguéssim de plat típic el mangoAleixhttps://www.blogger.com/profile/06397693767569461361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-66134858500078366432011-10-30T22:47:24.906+01:002011-10-30T22:47:24.906+01:00Ciao and greetings from sunny California! You have...Ciao and greetings from sunny California! You have a great blog, funny stories and beautiful photography. Very cool!mangiawithmariohttps://www.blogger.com/profile/10384382978636154465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-3776492876182468822011-10-26T09:53:25.618+02:002011-10-26T09:53:25.618+02:00Lorena: ¡Muchas gracias! :D Pero no creas, yo creo...Lorena: ¡Muchas gracias! :D Pero no creas, yo creo que se diferencia bastante de la cubana... ¿dónde está mi mojito? jaja es una broma :)<br /><br />Antonia: ¿verdad que sí? Pues bueno, ya sabes dónde está! :D jeje Un beso!!!<br /><br />Mandarina: que dius, quina enveja!!! :O disposar de menjar de Gàmbia cada dia, quin luxe!! Sí és que les amistats són tresors... ;)<br /><br />Moni: jeje, això és el que intento!! :D Un petó guapa!<br /><br />Olga: Ohh que bonito, muchas gracias, ojalá lo consiga!! jeje Un besito!<br /><br />Anna: ja t'asseguro que sí, perquè estaven boníssims!! jeje :) Un petó guapa!!<br /><br />Alfons: ja ho diuen que una imatge val més que mil paraules... A veure si t'hi atreveixes algun dia! ;)<br /><br />Alba: jeje ja veuràs com t'agrada. De fet no sóc jo la de la fotografia, sinó una amiga! jaja Un petó guapa :)Annahttp://www.lafelicitatesmenja.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-89291043960326922092011-10-26T09:39:16.306+02:002011-10-26T09:39:16.306+02:00oH!! m'encanta aquest restaurant tan autèntic....oH!! m'encanta aquest restaurant tan autèntic. Això dels bollycaos no quadra epr enlloc, però ha de ser curiós, jeje!<br />Me l'apunto!! :)<br /><br />Boníssima la teva cara amb el iogurt!!<br /><br />Molts petonets!Albahttps://www.blogger.com/profile/09838057634605646238noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-22787858323311901682011-10-25T18:49:08.040+02:002011-10-25T18:49:08.040+02:00tens raó ... les imatges jo ho diuen tot... : per ...tens raó ... les imatges jo ho diuen tot... : per la nit, Brutal!!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-37084371976953402682011-10-25T18:10:40.116+02:002011-10-25T18:10:40.116+02:00Per la pinta que fan aquests menjars, segur que m&...Per la pinta que fan aquests menjars, segur que m' agradrien...ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-38050963102881101172011-10-25T12:51:44.502+02:002011-10-25T12:51:44.502+02:00Anna, te admiro! con lo jovencita que eres i esa c...Anna, te admiro! con lo jovencita que eres i esa capacidad para probarlo todo... Si sigues así conseguirás ser esa crítica gastronómica que tanto deseas ;) Besos.Nina's Kitchenhttp://ninas-kitchen.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-24393424132425284352011-10-25T10:11:33.993+02:002011-10-25T10:11:33.993+02:00No pares, ens estas fent una súper guia!
Petons.No pares, ens estas fent una súper guia!<br />Petons.Coses de Llàbirohttps://www.blogger.com/profile/16829312925401226346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-54067877453823716402011-10-24T23:31:26.518+02:002011-10-24T23:31:26.518+02:00bones...!
aquests plats em recorden una època que ...bones...!<br />aquests plats em recorden una època que vaig tenir de veïns una família de Gàmbia, vam fer tant amistat que pràcticament cada dia menjava a casa seva... m'encantava!<br />I ara ja te tinc fitxada..! :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14198039443750570597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-54578029674778528802011-10-24T14:58:05.609+02:002011-10-24T14:58:05.609+02:00¡qué exótico! que ganas de probar!¡qué exótico! que ganas de probar!antoniahttps://www.blogger.com/profile/12134765108314782799noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-47184495299946246912011-10-24T11:58:41.832+02:002011-10-24T11:58:41.832+02:00Me encantan tus visitas a restaurantes, este ha si...Me encantan tus visitas a restaurantes, este ha sido un verdadero descubrimiento, comida senagalesa es algo que nunca he comido pero se parece en mucho a la Cubana, por razones obvias.<br />Se ven estupendos esos platos!!!<br />BESITOsLorenahttps://www.blogger.com/profile/18079093286132084333noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-33684267620127122412011-10-24T10:35:01.454+02:002011-10-24T10:35:01.454+02:00Lídia: m'encanta aquesta actitud de provar cos...Lídia: m'encanta aquesta actitud de provar coses noves!!! perquè només hi ha una primera vegada si tu ho vols! :) jaja<br /><br />Asela: Sí que eren abundants, sí, i em sembla que el mill era bullit perquè no el recordo cruixent... Doncs la veritat és que jo no l'utilitzo mai, ni sabia que tenia tantes possibilitats!! :D Encara he d'aprendre molt.. jaja<br /><br />Gemma: Sí, la veritat és que sona estrany, però val molt la pena!!! Segur que el iogurt t'agradaria :)Annahttp://www.lafelicitatesmenja.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-12235006321128502112011-10-24T08:37:06.817+02:002011-10-24T08:37:06.817+02:00Quina barreja! Bollycaos, pollastre arrebossat i c...Quina barreja! Bollycaos, pollastre arrebossat i cuina senegalesa! No sé pas si m'atreviria a entrar, je je je... Clar que per poder degustar aquest iogurt amb mill, potser sí que m'atreviria ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-34286671482402884612011-10-23T22:57:44.500+02:002011-10-23T22:57:44.500+02:00Ha de ser molt curiós el menjar senegalés, no? Els...Ha de ser molt curiós el menjar senegalés, no? Els plats semblen prou abundants i tenen bona pinta, pel que expliques. M'ha sorprés el iogurt amb el mill, era cuinat (bollit) o inflat i cruixent? Jo també utilitze el mill per a cuinar, en salat i en dolç, té moltes possibilitats, per això m'ha fet gràcia. Besets.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-58145808942989000802011-10-23T20:36:56.291+02:002011-10-23T20:36:56.291+02:00Anna! la veritat és que mai he menjat menjar seneg...Anna! la veritat és que mai he menjat menjar senegalès... però tot té molt bona pinta! algun dia haurà de ser el primer<br /><br />petonetsLídiahttps://www.blogger.com/profile/12237608170295164427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-10569237945329105962011-10-23T20:24:22.548+02:002011-10-23T20:24:22.548+02:00Dona, és important conèixer la cultura, si no es p...Dona, és important conèixer la cultura, si no es poden produir errors de traducció... ;) (la meva excusa preferida haha)<br />Petons!Laura Nogueiranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-73427576284255077582011-10-23T20:11:21.398+02:002011-10-23T20:11:21.398+02:00Laura: això és ser apanyades i la resta són tonter...Laura: això és ser apanyades i la resta són tonteries... jaja ara miraré les fotos, segur que té una pinta boníssima :) jaja quina gràcia, no si en comptes d'estudiar traducció tornaràs amb els doctorats en gastronomies alemanya i russa!! jaja<br /><br />Cristina: Doncs avera si hi vas, perquè segur que t'encantarà!! :D No he estat mai a Egipte, però és veritat que la cuina local no té res a veure amb la dels hotels :) Això és viatjar de veritat, sí senyora!<br /><br />Sandra: Sí que els conec, de fet en aquest blog tinc una entrada sobre l'Abissínia, el de Gràcia!! És una cuina boníssima... Així que ja estàs tardant en provar aquest senegalès! jaja Un petonet guapíssima!Annahttp://www.lafelicitatesmenja.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-19826880512504476642011-10-23T19:59:59.100+02:002011-10-23T19:59:59.100+02:00A mi m'encantaria, ho provo tot! Coneixes els ...A mi m'encantaria, ho provo tot! Coneixes els restaurants etíops de Barcelona? n'hi ha una a Gràcia i l'altre a Sants, també són curiosos i a mi m'agraden molt!!<br />Petonets<br />SandraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-52244245333698375962011-10-23T19:38:06.342+02:002011-10-23T19:38:06.342+02:00M´encanta aquest descobriment...Jo quan vaig estar...M´encanta aquest descobriment...Jo quan vaig estar a Egipte, en concret, a Luxor, dinava al "restaurant" d' ells on mengen el menú diari, res a veure amb els dels hotels, i: vaig flipar! Per això puc donar fe de les vostres paurales...Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-77828353423486324282011-10-23T19:26:22.905+02:002011-10-23T19:26:22.905+02:00Que va... una decepció... només vam aconseguir síp...Que va... una decepció... només vam aconseguir sípia i gambes (pelades, perquè sense pelar no n'hi havia...), les dues coses congelades, sí XD<br />Volíem comprar musclos, però van caríssims, i llavors volíem almenys tenir caldo de peix, però es veu que no saben el que és! Total, caldo de verdures. També he de dir que el safrà no era safrà... hahaha<br /><br />En fi, una paella a l'alemanya, però ens ha sortit prou bé (estava boníssima, i si no mira les fotos que he penjat al facebook, que parlen per elles mateixes). I tranquil·la! Estic en procés d'adquisició de la recepta de l'autèntica Kartoffelsalat bavaresa i a més he aconseguit una tàndem russa, així que amb una mica de sort m'introduïré també en la cuina russa... jojojojo! :DLaura Nogueiranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-39817156566092415652011-10-23T19:09:44.359+02:002011-10-23T19:09:44.359+02:00Ohh així m'agrada, exportant la gastronomia d&...Ohh així m'agrada, exportant la gastronomia d'aquí!! jaja Però que sigui un intercanvi ehh?? A veure si tornes amb tot de receptes de les àvies de les teves amigues alemanyes!! jaja <br /><br />Un petonet :) :)Per cert, hi heu posat marisc?? Perquè llavors seria congelat, no? Ai, tinc curiositat jajaAnnahttp://www.lafelicitatesmenja.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-67592342765879170472011-10-23T19:01:46.322+02:002011-10-23T19:01:46.322+02:00Hahahaha creu-me, no et decepcionarà!
Avui... no c...Hahahaha creu-me, no et decepcionarà!<br />Avui... no creguis, no tinc gaires ganes de cuinar. És que avui al migdia he fet paella amb unes amigues ^^ ara vull alguna cosa senzilleta i punt hahaLaura Nogueiranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-10750205460923550152011-10-23T18:36:35.821+02:002011-10-23T18:36:35.821+02:00jajaja que burra Laura, faig els meus descobriment...jajaja que burra Laura, faig els meus descobriments igual que els fas tu, que no pares!! :D :D<br />sopar cutre?? No m'ho crec ni de lluny!! Avui com a mínim deus tenir pollastre a l'orànge o currywurst o alguna altra cosa deliciosa que em moro per provar... mmm jaja (Estic esperant que sigui temporada de taronges, per al pollastre!! jaja)Annahttp://www.lafelicitatesmenja.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6833130529043298347.post-64434638878851308882011-10-23T18:31:11.082+02:002011-10-23T18:31:11.082+02:00Mare meva, Anna! Com fas aquests descobriments? Aq...Mare meva, Anna! Com fas aquests descobriments? Aquesta és la pregunta important! hahaha<br /><br />Quina pinta que té tot... ara el meu sopar cutre em sabrà a poc XDLaura Nogueiranoreply@blogger.com