Segur que teniu un amic que només de sentir la paraula "amanida" comença a tenir suors fredes i la cara se li desfigura en una ganyota de fàstic. Bé, potser sou aquesta persona. Tranquils, us estimem igual :)
El cas és que l'altre dia vam fer un sopar en què van coincidir una antiverds radical i una amanida a la mateixa taula.
Catàstrofe? Desastre, dieu?
Oh no, no amb aquesta amanida...
Ningú es pot resistir a unes maduixes ben dolces, ni a unes cruixents ametlles torrades i encara menys a un formatge deliciosament cremós...
I per acabar-ho de rematar, tenim els nabius explotant dins la boca i el puntet salat de les pipes!
Sé que molts desconfieu dels espinacs frescos... Doncs us ajudarien a superar el trauma col·lectiu que tenim amb l'enciam iceberg, perquè són molt més gustosos!
Ja veureu, amb aquesta amanida l'èxit està assegurat :)
És bastant ridícul escriure la recepta, però va, que no costa res! jaja
Amanida d'espinacs i maduixes
INGREDIENTS
(per a 4 persones)
Dues bosses d'espinacs frescos, a ser possible de brots tendres (a mi m'agrada la marca... Florette!)
Una capseta de maduixes
Una mini capseta de nabius
Ametlles torrades
Formatge (el de cabra hi queda boníssim)
Oli d'oliva verge extra
Pipes (opcional)
Blat de moro (opcional)
1. Rentar i tallar a trossets les maduixes. Tallar el formatge a dauets.
2. Col·locar els espinacs en un bol i afegir-hi les maduixes, els nabius, les ametlles torrades (no cal pelar-les) i el formatge. Incorporar-hi pipes o blat de moro si ens hi agrada.
3. Amanir amb oli d'oliva i... tacháaaan!!!
Amb aquest sopar, us podeu menjar un bon postre sense remordiments jeje, és clar que difícilment superarà el pastís de xocolata i avellanes de la Laura! :D
I si us dic que el vam acompanyar amb nata muntada feta al moment i gelat de vainilla artesà...?
Dieu: "ahhh" ;)
(Ho sé, quin tipus de post és aquest, que començo parlant d'amanides súper sanes i acabo amb fotos que són la temptació personificada? Perdó! jaja)
Con tu permiso me voy a casa a tener un ataque del corazón - Vincent Vega
oooh els nabius!! Hauré de trobar un lloc on en venguin, a Berlín ^^
ResponEliminaperò sí allà en tenen moltíssims, de fruits vermells!! (encara que no sé si és temporada...) Com et trobaré a faltar Lauraaa!!! :( :(
ResponEliminaMés els val! Si no, la venjança serà terrible! XD
ResponEliminaJo també et trobaré a faltar moltíssim, però pensa en el dinar/sopar de retrobament!! Ja intentaré aprendre algo de cuina alemanya que ens pugui servir, i també tinc la intenció de practicar amb la russa!
(a més, encara ens queda dimecres ^^)
Jaja cuina alemanya d'importació! :O jaja segur que menges coses boníiiiissimes... (BRETZEL!! mein Gott!! jaja) Això mateix et dic, més et val portar-nos receptes delicioses!
ResponElimina(no m'he oblidat dels raviolis russos jeje)
que bé que vam quedar dimecres!! així la separació és una miiiica més curta jaja
Bretzel... oh sí! hahaha
ResponEliminaEm vaig prometre a mi mateixa que el primer que mengi a Alemanya serà un bon bretzel :)
ohh!! m'agrada molt aquesta amanida! jo en faig de tot tipus, amb nabius tmp l'he provat mai, n'haurem de comprar ;)
ResponEliminapetonets
Caram, quin sopar!
ResponEliminaA nosaltres els espinacs tendres i petits també ens encanten a les amanides, queden molt més gustosos que el típic iceberg :)
I si a sobre un complementes amb ametlles, maduixes, formatge i nabius, no m'estranya que els anti amanides també els agradés, je je je...
Les maduixes m'agraden molt en amanida, de fet m'agraden de totes maneres.
ResponEliminaPetons.
me encanta! completísima y buenísima y sí, así puedes tomar postre sin remordimientos...
ResponEliminaLaura: i no me'n podries portar un...?? jaja
ResponEliminaLídia: ho has de provar, els nabius donen un toc dolç espectacular!! a més, són saníssims! jeje
Gemma: oi que sí? visca els espinacs!! jaja realment és una súper amanida!
Moni: i a qui no li agraden? és una fruita tan perfecta...
Antonia: muchas gracias! jaja sí, a quién no le gusta rematar con un buen postre... ;)