T'imagines entrar en una botiga i que les estanteries estiguin plenes de, no ho sé, pasta farcida de cireres i de maduixes, kebab envasat al buit, pa torrat amb gust de nata i anet, fulles de cep en conserva, cerveses de llauna d'1 litre...?
Benvingut a Rússia! :D
A l'inici del carrer Unió, just al costat de les Rambles, hi ha un portal de teletransport al país de les Matrioshkas: el supermercat rus Troika Delicatessen. Perfecte per acumular provisions per sobreviure al cru fred hivernal, admirar la reserva de cogombres en conserva més gran de Catalunya o posar en pràctica el nostre nivell avançat de rus amb les seves revistes i llibres.
Als russos els agraden els caramels. Així com, MOLT jaja |
Per si les tomaqueres s'extingissin. I aquest no era el pot més gran. |
Suc de raïm súper molongui, molt semblant al most: el NUMBER ONE de Rússia! jaja + Cerveses per a machotes + Fanta amb gust de raïm |
Salmó, caballa i altres peixos fumats... CAVIAR!! jaja |
Els preus són sorprenentment baixos -penseu que estem a 3.000 km de distància dels amics russos!- i les dependentes us respondran tot el que vulgeu saber. De fet, no vam haver de donar-li gaire conversa a la propietària per a que ens expliqués mooolt detalladament com preparar el plat principal del nostre "sopar a la russa": pelmeni!
"Doncs a casa meva d'això en diem raviolis". Caaaaaaalma jaja Sí que tenen una retirada a la pasta italiana, però mai heu provat un ravioli amb un farcit com aquest: la combinació de carns (tradicionalment, 45% vaca, 35% xai i 20% de porc) és simplement perfecta!!! Els més carnívors tremolaran d'emoció en tastar-los... i els altres, també! jaja
Acompanyats d'smetana i d'un preparat d'espècies per a pelmeni, van ser un gran descobriment per als nostres "paladars occidentals".
Per a fer-los només cal posar molta aigua a bullir en una olla ben gran per a que els pelmeni no es toquin entre ells, i abocar-los sense descongelar, perquè sinó quedarien enganxats. Recomanem no afegir gens de sal a l'aigua, ja que el preparat d'espècies que hi posarem després és súper salat (el primer ingredient és sal, no hase falta desir nada más).
Al cap d'uns 5 o 6 minuts, quan tots els pelmeni surin sobre l'aigua, s'han de retirar, escórrer i barrejar amb una mica de mantega, tot i que nosaltres vam posar oli perquè no en teníem.
Per últim, es serveixen acompanyats de les espècies i l'smetana (la ració de la foto és una mostra mínima jaja).
I per a fer el sopar encara més rus, encara vam comprar quatre cosetes més:
Ens demandarà el CAJM (Comissió AntiJoc amb el Menjar) per aquestes imatges...? És que ens van fer massa gràcia les galetes unides per un fil jajaja - per cert, eren ben bones! |
Ho veieu? Si Mecano podia anar a Haway tirant sal a la banyera, nosaltres podem anar a Rússia fent bullir uns quants raviolis!! Sempre que hi posem una miqueta d'imaginació, és clar jaja
Sigo creyendo a fondo en el ser humano. Todos somos muy parecidos, igual de sensibles, de cursis...; en pelotas somos muy similares - Rosana
Ostres, això sembla un programa de Karakia :)
ResponEliminaA Sabadell és impossible trobar aquesta mena de botigues, quina llàstima... Perquè segur que va ser un sopar molt divertit i original. Esteu molt guapes amb el collaret de galetes! ;)
jeje Moltes gràcies Gemma!! Però pensa que aquesta botiga està al costat de les Rambles de Barcelona, més cèntric impossible, o sigui que t'hi pots acostar en un moment!! :) Realment ens ho vam passar molt bé, i gràcies pel piropo del collaret!! jaja Un petonet :)
ResponEliminaun gran descobriment! coneixia una botiga de menjar rus al passeig de sant joan, però molt més petita, ni punt de comparació, i aquesta és súper cèntrica, s'hi pot anar boi fent el guiri per les rambles! gràcies per la recomanació.
ResponEliminajeje no ho podries haver dit millor, hi anem a fer el guiri!! jaja de res, espero que t'hi passis i trobis el que busques... que segur que ho tenen! :D Un petó Manel!
ResponEliminaQuina il·lusió! Em va encantar fer aquest sopar, i a més crec que són els pelmenis més bons que he tastat de moment (n'he menjat... 3 vegades, però bueno, també té el seu mèrit hahaha). I no sé si el CAJM et perdonarà, però la foto del suc... XD
ResponEliminaI per la Gemma, em consta que a Sabadell hi ha un supermercat ucranià, també hi venen productes russos! A l'avinguda 11 de setembre, número 29 :) Es diu "Kozak". (almenys, fa mig any hi era segur, espero que no l'hagin tancat)
Lauraaaa!! :D A mi també em va encantar, i són els pelmenis més bons que he tastat... perquè no n'he tastat mai caps altres!! jaja La foto del suc és genial, ho has de reconèixer :)
ResponEliminaEspero que la Gemma ho llegeixi, gràcies per la referència guapíssima!! :D Proper sopar... tailandès?! who knows...!! jaja
No diré pas que no ;)
ResponEliminaAnna que divertida cena de amigas a la Rusa ¿no? debe estar todo eso buenísimo.
ResponEliminaBsitos
Sí que eren bons els pelmenis sí!!! Ara toca organitzar el pròxim sopar, a quin país voldreu anar per fer-lo???
ResponEliminaEnhorabona pel descobriment!
ResponEliminaJo pelmeni en vaig menjar a Rússia, però flotant en caldo, com si fos escudella.
Que casualidad!!: Hace una semana descubrí esa tienda rusa cerca de la rambla por casualidad. Me llamó la atención la cantidad de pescado seco que había. Muy intersante conocer los productos de otros paises. Besos
ResponEliminaA prop de casa han obert una botiga russa i quan passo per davant penso que no sabria què comprar, mai hi veig a ningú i em fa cosa entrar!
ResponEliminaPetons.
estarem informats de la gastronomia russa, doncs la final de la champions d'anguany es juga en terres russes... sembla que estas triomfant a la penya Bogarde i que la teva escola de cuina va vent en popa i a tota vela.
EliminaMaria: bueno, estaba todo buenísimo... menos los bombones!! jaja Pero fue divertidísimo :) Gracias por pasarte, un beso!!
ResponEliminaRiti: jaja no deies que deixaries comentaris anònims?? jaja ja que no podem anar a Japó perquè no toleres el shushiiii... bueno, encara tenim pendent el sopar amb croque-madames!! :D Un petonet guguiiiiiii
Marc: sí, els havia vist en caldo, deuen ser tan o més bons!! Ohh quina enveja, ja m'agradaria viatjar a Rússia... algun dia! jaja
Anna: pues sí, que casualidad! :D A mí además de interesante me parece divertidísimo jaja Es verdad, tenían muchísimo pescado seco, a ver si me lo llevo la próxima vez :) Un beso!!
Moni: doncs deixa estar les teves pors i atreveix-te, segur que alguna cosa trobaràs, i sinó sempre pots demanar ajuda a les dependentes! Ànims i sort! :)
Penya Bogarde: jaja doncs aquí tenim l'aperitiu!! :D M'alegro que l'escola rutlli tan bé ;)
Sé que fa mitja horeta que hem dinat, però torno a tenir ganaaaaa!! Tot té molt bona pinta Anna! I per cert, vull provar la Fanta de raïm! jajaj
ResponEliminaPetoneeeets! :3
me ha encantado tu descubrimiento, es genial, tengo que pasarme! yo también quiero una cena rusa!
ResponEliminaAïda: que no fa ni mitja horeta!!!!!!!!! jajajaj M'alegro que et faci bona pinta, i això de la fanta de raïm, el dani també me l'està reclamant amb insistència o sigui que potser algun dia arribes a la uni i... SORPRESA!! :D :D
ResponEliminaAntonia: muchísimas gracias jaja sísí, pásate y montáte una cena rusa auténtica, y después me cuentas :) Un besazo guapa!! :D
ole, ole y olé!!!!!me encanta que nos cuentes tus aventuras, así aprendemos como comen en otros países, vaya con los Rusos, tambien son de buen comer...pero creo que nos han descubierto porque cada vez quieren venir más aquí...ja,ja,ja...la paella y el gazpacho...engancha!!!.
ResponEliminaBesos.
BUENOOOOOO ..lo que me gusta este post , en mi blog tengo blogs RUSOS y son una maravilla con los platos ...que fotos mas representativas ..ME ENCANTA ..BSSSSMARIMI
ResponEliminaJajajajaja el meu pare m'hi va portar fa temps i vaig alucinar!! Però només vam comprar llaunes de cranc reial! toma! jajaja
ResponEliminaVeig que vosaltres us ho vau passar de perles!
PEtonets
Sandra
ohh muchas gracias ! :D
ResponEliminaLa verdad es que deberíamos quedar pronto y así me preparabas alguna de tus recetas, que por lo visto veo que tienen mucho éxito corazón !
muchisimos besos amore
www.mrolez.com
Muchas gracias por visitar mi blog!! así también he tenido la oportunidad de visitar el tuyo. Un saludo!!
ResponEliminaMamilu: es que como el sol español no hay nada, y con el frío que hace en Rusia...!! jaja Me alegro que te haya gustado la entrada :) Un beso!!
ResponEliminaMarimi: no sabía que eras una fan de la gastronomía rusa!! jaja la verdad es que yo no conozco ningún blog ruso, osea que ahora me pasaré por el tuyo para ver qué tienen por aquí... jeje Representativas?? Qué alegría me da que me digas eso!! jaja Un besito!! :D
Sandra: oi que és impressionant?? :) jeje De veritat hi havia llaunes de cranc reial, i jo no les vaig veure?? jaja El proper cop que hi vagi en compraré!! (si no és massa car) Sí que ens ho vam passar bé, sí :) Un petonet!!
Rocío: hombre pues no estaría nada mal, yo cocino para tí encantadísima!! jaja Un besazo gallega!! :D
Ani´re a fer la guiri que m'encanta tafanejar aquestes coses.. desp´res no sabré que comprar però com a mínim veure els productes. Els caramels si que em fan gràcia veus???
ResponEliminaPetons
Tengo que buscar un súper ruso en Madrid pero ya, qué envidia!
ResponEliminaRosa: gracias a tí, un besito!! :D Me iré pasando jeje
ResponEliminaEri: eh que és divertídissim?? Fer de guiri a la teva ciutat no té preu! :) Ui, doncs de caramels en tens uns quants per triar jaja Però ja et dic, no et recomano especialment els que vam agafar nosaltres jaja
Miss Migas: Seguro que hay un montón, ES MADRID! jaja A ver con qué receta nos sorprendes ;) Un beso guapa!
jjajaajaja, que guaapaaas, me encantan vuestros riquísimos collares, son geniales y las fotos divertidísimas!!! que guayyy! Besitos
ResponEliminajajaajaja, me encanta leerte!!! Siempre me rio contigo. No conocía este supermercado, así que a ver si voy a hacerle alguna visitillla. Besitos reina.
ResponEliminaHola, som els Amics d'Alan Smithee, secció cultural de la penya Bogarde i aquí estem per dir-te que endavant...
EliminaAvui tornes a ser la reina de la penya bogarde i governes els fogons amb autoritat generosa i alegre...el post-partit així ho indica, visca la cuinera Anna.
Nieves: jajaja síii fue súper guay, la verdad!! :D Los collares nada, porque al final nos lo comimos... Un besito guapa! :D
ResponEliminaOlga: Muchísimas gracias, a mí me encanta que te pases! :D Ya verás que no te decepcionará, porque tienen de todo y más! :) Un besooo!
Alan Smithee: oh-oh, no sé si em feu més o menys por que la Penya Bogarde... jaja Moltes gràcies per passar-vos, un petonet! :)
M'agrada molt noies el blog! Una abraçada a totes :)
ResponElimina