Jo tampoc creia en històries d'amor entre éssers humans i truites, fins que ella va aparèixer a la meva vida.
Us puc llegir el pensament: "Truita de pa amb tomàquet? Ole tú Anna, t'has deixat el pa". INNOCENTS!! jajaja El pa amb tomàquet SURT en aquestes fotos, el que passa és que no ho fa en el lloc habitual... :)
Sí amigo, el pa està DINTRE la truita!!
Desconfieu de la foto -la pobre no és gaire fotogènica- i feu-me cas: són els sabors de sempre, però com mai els havíeu tastat; absolutament genial!! jaja Llàstima que la grandesa del descobriment no és pugui apreciar fins que no hi fas la primera mossegada... Proveu-ho a casa, que no us en penedireu!! :D
Desconfieu de la foto -la pobre no és gaire fotogènica- i feu-me cas: són els sabors de sempre, però com mai els havíeu tastat; absolutament genial!! jaja Llàstima que la grandesa del descobriment no és pugui apreciar fins que no hi fas la primera mossegada... Proveu-ho a casa, que no us en penedireu!! :D
Haig de fer-li la ola a l'amic Raül Balam (perdoneu, però no puc evitar tractar-lo amb familiaritat des que el vaig veure disfressat de sevillana a El Convidat jaja), que és qui em va presentar la truita en qüestió al programa Cuines.
Sí, jo he obviat els escamarlans, la picada de pescadors i la maionesa d'all que l'acompanyaven, però és que s'ha d'apostar per la simplicitat: de la mateixa manera que hi ha un moment a la vida que t'adones que com més curta fas la redacció d'anglès, menys faltes d'ortografia hi haurà, has d'acceptar que una recepta facilona feta en 5 minuts pot ser infinitament més deliciosa que una altra on t'hi has deixat la pell, les celles i les ganes de viure durant tot un matí.
Truita de pa amb tomàquet
(podeu veure en Raul fent-la en directe aquí)
INGREDIENTS
(per a una truita)
1 tomàquet madur
1 llesca ben gruixudeta de pa de pagès (sobretot, de pagès!)
1 ou
oli d'oliva verge extra
sal
1. Ratllar el tomàquet, descartant-ne la pell, i posar-lo en un bol. Afegir un pessic de sal i un rajolí d'oli.
2. Agafar la llesca de pa de pagès i tallar amb un ganivet un rectangle de la molla, d'aproximadament 2 cm x 12 cm. Sucar en el tomàquet fins que quedi ben impregnat per tots els cantons.
3. En un altre plat, batre l'ou amb una mica de sal. Escalfar oli en una paella prou gran i, quan sigui calent, abocar-hi l'ou i baixar molt el foc.
4. Esperar dos o tres minuts a que la truita sigui quallada, com una crêpe. Col·locar el rectangle de pa al centre de la truita i embolicar pels dos cantons.
5. Retirar la truita del foc quan la veieu prou feta, depenent si us agrada més blanca o més torrada. No cal reprimir els "mmmm!!" jaja
Soy creyente y soy conformista. Sublevarse lo puede hacer cualquiera; más difícil es obedecer silenciosamente a nuestros propios dictados internos (...) - Roualt
Que bona amb el farcit de pà amb tomàquet! Això s'ha d provar!
ResponEliminaPetons
Anniki: i tant que s'ha de provar, és una autèntica delícia!! Ja em diràs el que, si la fas ;) Un petoneeet!!
ResponEliminaQue original!! m'ha encantat!!
ResponEliminaPetons
Molt original! Ja ho provaré.
ResponEliminaets la bgomba Anna!!! m'agrada molt la meva nova fillola!!! ;P moltíssimes gràcie sper participar. petonets
ResponEliminaRoser: moltíssimes gràcies, benvinguda al blog!! :D Ara em passaré pel teu jeje, un petonet :)
ResponEliminaMarc: et prenc la paraula ehh?? El proper cop que ens veiem l'has d'haver provat!! jaja Coneixent-te, t'agradarà ;)
Judith: jeje gràcies guapíssimaaaa!! :D Estic contentíssima de participar, per fi!! :D :D Un petonet!!!!
Ohh m'encanta aquesta truita!! jo també la vaig veure fer en un programa Cuines però em sembla que fa més anys, perquè no la feia ell sinó una senyora! Estic d'acord amb tu, simplificada també és una delícia! petonets :)
ResponEliminaEl pa amb tomàquet amb truita és un dels meus plats preferits i si hi ha el factor sorpresa i aquesta presentació tan original, millor que millor! M'encanta aquesta proposta, segur que te la copio!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Òstres, Anna, m'acabo d'adonar que no et tenia entre els blogs que segueixo! I això que passo per casa teva molt i molt sovint. Ara mateix hi vaig a posar solució...
ResponEliminaEstic fent la ola!!!!!Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! que bona!!!!!!!!!!!! també la vull probar!!!!Bon cap de setmana guapa! Petons
ResponEliminaMe has dejado con la boca abierta!!! muy buena receta sencilla y rica mas ano se puede pedir
ResponEliminaMil besosssss
Tinc pendent provar de fer aquesta truita des de fa molt temps. A veure si aquest cap de setmana hi penso per algun sopar ;)
ResponEliminaJo també crec en les històries d'amnor entre essers humans i truites, je je je...
Vaja, amor "truitero"...la vida està plena de sopreses, oi? Genial!
ResponEliminaBet: ah sí?? que fort!! doncs jo també sóc partidària del "menos es más", sempre triomfa!! jeje Ara em passaré pel teu blog :)
ResponEliminaAnna: jajjaja no et preocupis dona!! A mi també m'encanta la truita amb pa amb tomàquet, ja veuràs que aquesta et soprendrà... una autèntica delícia!! :) Un petonet guapíssima!! :D
Silvia: jajajajja ooooleee!! Doncs vinga, ja estàs tardant!! :D I m'has de dir què tal, ehh?? ;) Bon cap de setmanaaa!!
Kisa: jeje muchas gracias! Tú lo has dicho, no se le puede pedir más a una tortilla :) Un beso guapa!!
Gemma: D'acord, ja em diràs què!! :D Realment és el soparet perfecte jeje I sobre les històries d'amor amb truites... és que em vaig enamorar a l'instant!! jaja Un flechazo, que diuen...
Cristina: oi tant, i si les sorpreses són així de delicioses, millor que millor!! :D :D jaja Un petonet guapa :)
Ummmm m´ha captivat la teva recepta!!! t´agafo la idea val? mua
ResponEliminaEsta me la voy a pimplar yo mañana, pero de desayuno! Que lo salado en casa tiene un éxito que no veas por las mañanas. Mi padre es el rey del revuelto jejejej besotes
ResponEliminaM'encanta la idea! Típica recepta que m'hauria estat útil per la supervivència a Alemanya... hahaha
ResponEliminaen fi, el dia que em quedi sola a casa s'haurà de tastar :D
Ole i OLe!!!!!!quina bona pensada, demà sorprendré als meus fills....serà divertit la cara que i possan, petonets reina que no pares de sorprendem!!!
ResponEliminawow..looks sensational...well done
ResponEliminacheck out mine sometime..;)
Tasty Appetite
aquesta tarda m'hi poso amb la truita de pa amb tomàquet, quina sorpresa més truitera i quina cuinera que tenim a la Penya Bogarde !!! et volem veure aviat entre nosaltres , petons !!!
ResponEliminaSempre em fas riure!;)
ResponEliminaSort que has participat, ara ja t'esborrem de la llista negra!
Encara que t'has deixat ingredients segur que està boníssima, a qui no li pot agradar?
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
Molt original estimada Anna!!! Segueixes en bona forma!!!! Ha,ha.
ResponEliminaUna abraçada.
Hola Anna, milt original aquesta truita y segur que tambè esquisida.
ResponEliminaTens una seguidora nova.
Petons.
Ei! M'he rigut molt amb lo de la redacció d'angles! Jo també he viscut aquesta situació. I la truita segur que està boníssima. La provo segur.
ResponEliminamés riureu si mireu com l'Anna ja és un mite de la cuina internacional...veniu al nostre blog...
EliminaAnna, enhorabona per l'estrella Michelin d'aquest dissabte!!!!
ResponEliminaJa tenim el reportatge gràfic de la teva celebració en companyia dels grans de la fogonada. FELICITATS!!!!! Un dissabte inoblidable!!!!
Núria Feliu, Arguiñano, Ruscalleda...Xisco!!!! Visita el blog bogardià...fantàstic!
Mª José: agafa aquesta i la que vulguis!! jaja No podria estar més contenta!! :D Un petoneeeet!!
ResponEliminaMiss Migas: jeje espero que os guste!! realmente, se me ocurren pocos desayunos tan deliciosos como esta tortillita mmmm jaja un beso guapa, y gracias por pasarte! :D
Laura: aaiiii Lauri doncs ja he fet tard...!! jaja Prova-la, prova-la, i em dius què taaal! :) :)
Mamilu: jeje és que els menjars sorpresa són els més divertits, sí o sí?? Ja m'estic imaginant la cara dels teus fills... Cara de felicitat, obviament!! jaja un petoneeet
Jay: I'm happy you liked it! :D Kisses!!
Secretari de la Penya Borgarde: oooh moltíssimes gràcies!! jaja sí, posa-t'hi aquesta tarda que com més aviat, millor ;) Un petonet!!
Moni: jajajja moltíssimes gràcies guapa! Buf, quin descans no ser més a la llista negra, era una llosa que portava... jaja Gràcies a vosaltres per fer una iniciativa tan divertida! :D
Xisco: jaja síiii, estic "on fire"!! jaja A veure si t'hi atreveixes algun dia, que val la pena!! :)
Lolines: quina alegria!! :D jeje Sí que estava exquisida, sí :) Ara em passaré pel teu blog, un segundet!! jaja
Joan: jaja m'alegro que t'hagi divertit, i de no ser la única que li passa això amb les redaccions d'anglès... ajjajja Ja em diràs què, si la proves! :)
Penya Bogarde: aiai, quina port que em feu... Ara mateix hi entro!! jaja
ooooooooooooooh, está dentro, jajajaja, me encanta siempre tan creativa y sorprendente, ala, esta vez te copio para sorprender yo también un ratito! Besitos guapa!
ResponEliminaPues sí que me he enamorado, esta misma noche la hago para cenar, te lo aseguro!
ResponEliminaIncreïble, això ho haig de provar! Ah, i tremenda la comparació amb un writing xDDD!
ResponEliminaSaps que va ser una de les primeres opcions que vaig pensar quan vaig saber que havíem de fer truites? De fet la tinc pendentíssima de provar, ha de ser boníssima!
ResponEliminaPEr cert... vestit de sevillana?! Això ho he de veure! jajajaja
Petonets
Sandra
Anna, pues es verdad que yo lo primero que he pensado es que te habías dejado el pan, jajaja.
ResponEliminaEstupenda propuesta.
Besos
apa!! aquesta truita és molt original! la veritat és que jo ja l'havia provada en un pica - pica en un restaurant!!
ResponEliminapetonets
Aquesta truita és la bomba!!!!!!!!!!!!Quina cosa més bona i original!!! Apuntada queda. PEtons
ResponEliminaNieves: síii, está dentro!! jaja Pues estoy encantada que me copies :) Un beso guapa!!
ResponEliminaAntonia: jaja nooo que es mía!! :D Espero que te gustase, está taaan buena (suspiro jaja) Un beso Antonia! :D
Jordi: nosé nosé, a tu et veig més d'ou ferrat, que segur que et fa mandre batre l'ou.. jaja ja em diràs!! ;)
Sandra: doncs vinga Sandra, que ja estàs tardant!! jaja Realment està boníssima... Sí, era molt graciós, era carnaval i va es disfressa de sevillana, i la Rusqui de torero... jaja
Ana: jaja es que es una sorpresa!! Me alegro que te haya gustado :) Ahora me paso por tu blog, un beso!! :)
Lídia: síi?? Però segur que no era tan bona com feta a casa, calentona del moment mmm... jaja un petonet guapaa! :D
Eri: tu ho has dit, la bomba!! jaja no només perquè et sorprèn, sinó perquè és boníssima... A veure si t'animes a fer-la, un petonet! :)
Uyyyyyyyy que original, se me hace la boca agua de pensar cómo estará.
ResponEliminaSaludos
Serà el sopar de divendres, ja ho he decidit, em sembla que podré esperar per degustar-la!
EliminaSerà el sopar de divendres, ja ho he decidit, em sembla que podré esperar per degustar-la!
EliminaSerà el sopar de divendres, ja ho he decidit, em sembla que podré esperar per degustar-la!
EliminaSerà el sopar de divendres, ja ho he decidit, em sembla que podré esperar per degustar-la!
EliminaAquesta truita és molt original. M'encanta aquesta proposta, segur que te la copio.
ResponElimina