6 de març del 2012

Caracola returns

Porto dues notícies!! Una és bona, però l'altra dolenta. I com que un 92,16% de la gent prefereix sentir primer la dolenta...


Sí, nois, una tragèdia. La Pompeu està de dol des que la Caracola, la nostra estimada pasta oficial i motiu d'enveja irreprimible per part d'altres universitats, ha desaparegut dels nostres bars.


Però reprimiu les llàgrimes i els crits de dolor, que encara queda la bona notícia! jeje


Ohhhhhh sí! jaja La Caracola a secas ha estat substituïda per la Caracola de xocolata blanca!!! Bé, això de la xocolata blanca és només per fora. No em creieu?

Vigila, que t'han sortit els ulls de les òrbites

L'èxit que està tenint a la facultat de Poblenou és tan brutal que, a primera hora de la tarda, ja han volat totes!!
Una massa notablement millorada (recorda una mica al croissant) amb l'avantatge que la xocolata blanca recobreix tooota la superfície i no et trobes mai amb pasta sola. Això sí, l'explosió de xocolata fosa és molt menor que la de la Caracola tradicional. Perquè us en feu una idea, no vaig ni tacar-me el nas.

Somriures angelicals? Més aviat "fes la foto d'una vegada!!". Bé, i la Marina que intenta seduir la càmera

Són 95 cèntims d'euro per un minutet de glòria (o és que hi ha algú que tardi més en menjar-se-la?!). Ja ho diuen que no hi ha mal que per bé no vingui! jaja




Estoy contra los sistemas, el más aceptable de los sistemas es no tener, por principio, ninguno - Tristan Tzara

33 comentaris:

  1. Et pots creure que encara no l'he tastada? Mon dieuu! (des de dissabte que se m'ha enganxat haha). Trobaré a faltar la caracola, però aquesta te pinta de ser una bona successora :)

    ResponElimina
  2. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOMG!! Aquesta fa molt més bona pinta que l'anterior. L'haurem de provar i posar-nos gordacos!

    ResponElimina
  3. El meu amor platònic♥
    Love caracola!

    ResponElimina
  4. que buena pinta no ? :D
    un besito
    www.mrolez.com

    ResponElimina
  5. Mare de Déu! La foto amb la xocolata de dins vessant a fora és espectacular!!!
    I només val 95 cèntims???? Tots a fer cua al bar de la Facultat del Poblenou!!! Je je je...

    ResponElimina
  6. Laura: MON DIEEEEU LAURA (jajaj)no m'ho crec, amb lu gourmet que ets!! jaja Tots trobarem a faltar la Caracola... però c'est la vie, unos vienen y otros van... jaja Un petonarruu piadina del meu cor!!

    Riti: jajaja això de "gordaca" t'ha quedat finíssim, nena... jaja

    Aïda: repeteixo, qui diu "platònic" diu "caníbal" jaja Love Caracola and love you too!! :D :D

    Rocío: sí jeje, un vicio total!! No estoy segura que en Galicia esté autorizada su venta... jaja Un beso!

    Gemma: sísí, aquella foto és prohibitiva i tot jaja Ai, ai, que ara tindrem encara més overbooking... Un petonet guapíssima! :D

    ResponElimina
  7. jajajaja visca la nova caracola, ideal per la opeació bikini!! jejejeje
    muas

    ResponElimina
  8. No hay mal que por bien no venga ¿verdad?
    Gracias por tu felicitación.

    Besos.

    ResponElimina
  9. M'he engreixat 3 kilos només amb la foto de la xocolata regalimant. Anna, això NO!!

    ResponElimina
  10. Boníssima entrada!!! i què mones totes :))
    Petonets

    ResponElimina
  11. Anna mi niña esto no tiene perdón que vosotras si y las demás no.............. son brutales y mira que yo intento ir en contra de la bollería pero mira hija esto me supera.
    Bsos preciosa y disfrutarlas.Bueno eso ya lo estais haciendo jejejej.

    ResponElimina
  12. Lídia: jaja per sort a mi no em cal, l'operació bikini... i si us plau, que estem a PRINCIPIS DE MARÇ!! no us amargueu tan d'hora!! jaja

    Silvia: eso mismo!! jeje Bueno, es que te lo merecías :) Un beso guapa!

    David: sí, David, sí... Pel món hi ha coses com aquestes i les has d'acceptar! jaja Un petonet

    Mª José: m'alegro que t'agradi! :D Un petó!!!

    Maria: No, si nos supera a todos!! jaja Y tanto que lo estamos disfrutando... jeje

    ResponElimina
  13. ooooooooooooooooooooooooooooo! nena, crec que hauré d'anar a berenar a la uni! jajajaja. petonets guapa

    ResponElimina
  14. Per la Ciutadella no ha aparegut, tot i que a mi tant me fa. (No sé si podràs perdonar-me després d'això).

    ResponElimina
  15. Uffffff!!!!! crec que faré una passejada per la teva Uni per berenar ;).

    ResponElimina
  16. Ja,ja,ja,ja......un URRA !!!!per la caracola !!!!!!!farcida de gala ancare es mes bona !!!!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  17. No es normal aixo...
    Chocolata blanca per fora i per dintre negra?
    Estic morta
    VULL UNA JA MATEIX!
    a la UAB no en tenim aquestes coses tan.. grrr... bones, ara vull berenar!

    Petonets!

    ResponElimina
  18. Jajajajaja ets la bomba! Als menjadors de Zona Universitària (quan la facultat de Geografia i Història encara era allà, i no al centre... una que ha fet dues carreres i ha passat per tres Campus! jajaja) triomfaven els croissants de xoco, perquè a sobre els cambrers ens els regalaven! Ole, ole!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  19. Judith: jaja al final muntarem una expedició de tornada a la universitat només per una caracola... venga chicos seguidmeee!! jajaja

    Marc: no és el que dius, sinó com ho dius... "a tu tant te fa"? Doncs no cal que ho posis!! jajaja

    Olga: jiji així com qui no vol la cosa... Doncs mira, et donaries una alegria! :D Un petó guapíssima!

    Mamilu: hip hip, hurra!! jaja Si és que a tu mai se t'acaba l'energia... Un petonàs! :D

    Divka: bé, però a la UAB teniu bikinis de nocilla, que ho sé!!! jaja Passa't un dia per la Pompeu i "te quitas el antojo" jaja Un petonet guapa!!

    Sandra: QUÈEE?! Les meves cambreres no em regalen ni un got de plàstic...!! jaja Mmmm els croissants de xocolata són un clàssic que mai s'ha de despreciar jeje Un petonet guapíssima!!

    ResponElimina
  20. Em petooooo!!! que mona ets!!! deu ni dó com rebosa de xocolata!!!! les que m´he menjat!!!! per aqust preu!!!!!! ja et veig a 5 per setmana!Jajajaja!

    ResponElimina
  21. Quin "ensurt" amb l'esquela!!!

    Era un esser estimat...
    Quin dol mes curt!!jejeje

    Jo que tinc una edat...
    Et comunico que quant era jove lo "mas" eren els "Bollicaos"
    Tinc un col.lega que se'ls menjava d'una caixalada...

    Vigileu!!
    Que lo que no mata ENGORDA!!!
    :)

    ResponElimina
  22. Demano disculpes pel meu comentari anterior. Vaig tenir un dia molt difícil, i amb la caracola vaig tenir una relació que va començar amb amor i va acabar amb l'odi més absolut (coronat per una indigestió de les que fan història), i em vaig deixar anar una mica massa.

    ResponElimina
  23. Quina cosa més bona. Xocolata per dins i per fora. Per aquí no n' he vist...

    ResponElimina
  24. Quina cosa més bona. Xocolata per dins i per fora. Per aquí no n' he vist...

    ResponElimina
  25. Quina cosa més bona. Xocolata per dins i per fora. Per aquí no n' he vist...

    ResponElimina
  26. Quina cosa més bona. Xocolata per dins i per fora. Per aquí no n' he vist...

    ResponElimina
  27. wow, sol per aixó aniré a la pompeu per comparme una! te una pinta taaaan i taan bona, coberta de xocolata blanca i a més super farcida! se'm fa la boca aigua al veure les fotos, quina enveja
    petons

    ResponElimina
  28. I per què quan vaig els dissabtes a fer classe està tancat el bar!!!???? Per què!!!???

    ResponElimina
  29. Molt bona pinta si que fa, ara un tros de pà amb oli y tomaca será mes bò i no te fará plorar després.
    Besets

    ResponElimina
  30. Uaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaa!!! El millor de la Uni és el bar....la d´hores que m' hi passava fent els meus pinitos....Jo prefereixo la de xoco negra però va...aquesta també, je, je, je...

    ResponElimina
  31. Mira que el món es petit... Ni imaginava que teniem d'espai comú la Pompeu.... Vaig estar allà de bon principi com cap de projecte en l'àrea d'informàtica... quan vaig demanar exedència, faig fer-hi classes com associat... i ara encara hi colaboro en coses. Però mai vaig menjar "caracoles" a cap dels bars...:)

    ResponElimina
  32. Ay Anna! Q envidia!! hace que no me como yo una caracolilla de estas... pero son tan ricas...

    Un besito y feliz semana

    ResponElimina
  33. Que risaaa..y que delicia las caracolas, eso si con prudencia que como me coma una no se podré parar.
    Se ven tan buenas!!!
    BESITOs

    ResponElimina