28 de març del 2012

Croissant de dulce de leche

Si vius a Barcelona i no has quedat mai davant del Zurich... probablement no existeixes!! jaja


TOTHOM ha fet servir aquest bar com a punt de trobada, perquè és un autèntic referent cardinal de la ciutat. A més a més, ofereix una radiografia detalladíssima del turista que visita Barcelona, i uns lavabos més que decents on podeu anar tranquil·lament gràcies als cambrers uniformats que sempre fan la vista grossa :)

(des d'aquí, GRÀCIES CAMBRERS UNIFORMATS US ESTIMO!!!! jaja)

Tot i això, no tenen croissants de dulce de leche.


On sí que en venen és a l'Havanna, just al costat, però segur que us l'acabareu menjant davant del Zurich tot esperant el típic del grup que sempre fa tard!!

(o, si sou el tardón en qüestió, us el menjareu davant del Zurich mentre es decideix on aneu, que també és una cosa que demana el seu temps)


Quan el veieu a la vitrina us farà una miqueta de pena, perquè és petitó i està com deformat. No us vull enganyar: la seva massa no té res a veure amb la textura delicada i el gust mantegós dels croissants francesos, sinó que és força industrial. Però wait for it, que això només és el "mitjà de transport" de l'autèntica delícia....

...una boooooooona dosi del millor dulce de leche, amagada a l'interior del croissant, se suma al que ja hi havia per fora per provocar una explosió de plaer!! jaja Remarco això de millor, perquè realment és dels millors que podem trobar a Barcelona - dens, amb el punt just de dolçor, i perillosament addictiu!!

És curiós que el millor de l'Argentina t'ho venguin a Cuba, i t'ho mengis a Barcelona tot contemplant Zurich... jaja bon voyage!!




Write drunk; edit sober - Ernest Hemingway

23 comentaris:

  1. Mmmm..! que bó!!:P

    espero la teva visita

    ResponElimina
  2. Hola Anna, mira per on, per ahí passem sempre que anem a Barcelona, així que no em resultarà difícil trobar aquests croisants. La pròxima vegada que hi anem, els provarem. Ja fa uns quants anys que vaig menjar dolç de llet per primera vegada, en creps, acompanyat de maduixes, plàtans i, per acabar-ho de rematar, nata muntada (quina bomba!!!). Em va fascinar el dolç de llet, estava boníssim. Així que, anirem a pels croisants i ja t'ho contaré. Un beset.

    ResponElimina
  3. jajajajajajajaja estic a punt de trucar a algú per quedar davant del Zurich i que arribi tard (jo sóc massa puntual!)!

    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Ainhoa: boníssim!! jaja ara em passo ;)

    Asela: bé, això si teniu sort i no s'han acabat!! A mi també em torna boja el dolç de llet, però amb aquesta crepe que em descrius havia de ser brutal!!! jaja se m'ha fet la boca aigua jaja Un beset guapa!! :D

    Sandra: jiji bé, si ets puntual tindràs mooolt de temps per gaudir del teu croissant jaja Bon profiiiit! :D

    ResponElimina
  5. Fa molt bona pinta, molt curiosa la teva troballa.

    ResponElimina
  6. Mira que he passat i quedat infinites vegades pel Zurich...però on és l´Havanna??? quin ridícul més espantós. No m´he fixat:-C

    ResponElimina
  7. ¡¡¡¡QUI NO CONEIX EL ZURICH??????
    i el croissants, deliciossos

    ResponElimina
  8. Quina embeja mès sana !!! viure aquí deu se un plaer, a cada cantonada una parada !!!!!!!!!!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  9. Ay nena! no me pongas esto que estoy por irme al Zurich a buscar uno!!!! ;) Besitos

    ResponElimina
  10. Tan sincera i especial com sempre, quina bona pinta!! Encara que a mí els croissants que més m'agraden son els salats amb pernil dolç i formatge, frankfurt o truita... mmmm ¡quina delícia!
    per cert, ¿qué tal ciencia i tot això?

    ResponElimina
  11. ja,ja! jo sóc de les puntuals i sempre penso... per què quedem aquí que sempre estic estirant el coll i donant voltes com una galdufa per veure si arriben d'una punyetera vegada!!!!!!!
    No els he menjat, així que a la propera els tasto segur!!!!!!!!!!!!!!! Petonets

    ResponElimina
  12. I jo que vaig viure uns mesos a Barcelona i mai no els he provat. Vaja, tindré que tornar, perquè el farcit és impresionant. No se m'oblidará la pròxima vegada ;)

    Petons

    ResponElimina
  13. Ahhhhhhh, deu ser aquella botiga que també tenen alfajores, no?
    Si un dia et desesperes esperant pots anar al Forn Mistral, és a prop i també té uns croissants boníssims!
    Molts petonets.

    ResponElimina
  14. Mare meva quina pintorra té aquest sant croissant! els he vist de tots colors com els donuts, però de dulce de leche.... Tot i que si serveix per fer passar l'estona i esperar al tardón de "turnu" ja pot anar fent tard ja.... ;)

    ResponElimina
  15. Mmmmm! Quina delícia! Vam estar a Argentina no fa massa i el "dulce de leche" és una autèntica addicció. Ja sabem què fer quan estiguem esperant davant del Zurich... Anar a la competència! Jeje!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  16. El día que vaya a Barcelona me voy a hacer mi propia guía alternativa con todos esos sitios donde comer cosas tan ricas. Un saludo!

    ResponElimina
  17. Ara m'has creat un dilema: quin és el millor croissant, aquest de dulce de leche o el de xocolata blanca de la facultat????????? No podré dormir pensant en aquesta qüestió! ;)

    ResponElimina
  18. ho haurem de provar quan baixi a barcelona.. perquè els croissants m'agraden molt!
    petunikus**

    ResponElimina
  19. David: jeje m'ho va xivar un amic!! I realment està molt bo, l'hauries de provar ;) Un petonet!!

    Cristina: doncs està dins del triangle, al costat de la botiga de tès!! Segur que hi has passat mil vegades per davant i no t'hi has fixat jeje Si hi vas ja em diràs alguna cosa, un petonet guapa! :D

    Lolines: això és el que dic jo, qui no el coneix?? jaja Un petó guapa!!

    Mamilu: bé, jo no visc exactament a Barcelona, però ja m'agradaria!! :D És veritat, hi ha de tot a cada cantonada...!!

    Olga: jiji es que esto de la dieta no puede ser bueno... Pero bueno, cuando la acabes, ya sabes!! :D

    Neus: hola guapíssima!! :D buf, a mi els croissants salats mai no m'acaben d'encantar, sóc més de dolç en això!! jaja la veritat és que ciència em va anar perillosament bé, què tal tu?? segur que també!! :D Un petó guapa!!

    Eri: jaja bé, almenys ser puntual ha de tenir alguna cosa bona, no?? La propera vegada ja saps, croissanet per passar la gana!! :D Un petó guapa!!

    Dos entre bambalinas: has de tornar ara mateix!!!!! jajaja no, però si vens de visita algun dia, ja saps ;) Un petonet!!

    Moni: síiii és justament aquella!! :D Em sembla que els alfajores m'agraden encara més que aquest croissant jeje Conec el forn Mistral, però no recordo haver-hi comprat mai res... S'haurà de provar, gràcies per la recomanació! :D

    Acabat de fer: sísí, que tardi 10 minutets més si us plau... Realment són molt originals, i una autèntica delícia! :D Un petó guapa!!

    Anna: nena quina enveja, M'ENCANTARIA anar a Argentina!! :D Em sembla que arrassaria amb les reserves nacionals de dulce de leche... Sí, la veritat és que és la competència jaja Un petonet guapa!! :D

    Rosa: jiji si quieres te podría decir algunos sitios que están bien!! :D Tú cuando vengas me avisas ;) Un beso!!

    Gemma: jajajaj jo no en tinc cap tipus de dubte... visca el dulce de leche!!!! És que és superior a mi... jaja

    Lídia: bé, però ja t'aviso que no t'esperis una súper massa... que el més bo és el de dins!! ;) Un petó guapíssima!! :D

    ResponElimina
  20. Aquest no le tastat però la pinta es bestial!!! sóc de les que arriba molt puntual...pot ser massa talcom va la penya avui en dia!!! Ja ja!! Muaks

    ResponElimina
  21. Dons si,a mi també m'agraden els crusants, i e quedat al Zurich, i es cert, Silvia arriba molt aviat ja ja.
    Petons

    ResponElimina
  22. Anna soy Agustín de puesiremos. Termino de descubrir tu blog y tengo que decirte que me encanta. Ya tienes un nuevo seguidor. felicidades

    ResponElimina
  23. Silvia: jaja és trist que haguem de dir que som "massa puntuals"... però és que tens raó, avui en dia tothom va tard!! jaja Un petonet guapa! :D

    Margot: jajajaj és que a qui no li agraden, i qui no ha quedat al Zurich?? xd Un petonet!!

    Agustín: bienvenido!! :D Estoy muy contenta que te guste, espero ir viéndote!! jeje Un beso!!

    ResponElimina