13 de setembre del 2011

Cantina La Hacienda

Quan descobreixo un bon restaurant, m'agrada compartir-lo amb els altres. Avui no només el comparteixo, sinó que us dic: CORREU!!

Als propietaris de La Hacienda, al Born, se'ls ha girat la tortilla (jaja, perdoneu-me) i ens proposen un menú diari massa deliciós, massa barat i massa abundant per a que duri gaire temps més! Vosaltres pagueu 12,5€ i podreu triar entre 5 menús diferents, cadascun amb tres plats plens a vessar de delícies mexicanes i beguda inclosa! (ehem no, no em paguen per fer publicitat jaja)

És igual si sou experts en cuina mexicana o si no l'heu tastat en la vida, el més l'important és que vingueu amb MOLTA gana...

Atenció a la cistelleta amb les tortillas sobre el paquet de tovallons
 
Primer de tot, tinc el plaer de presentar-vos la Guadalupe!
 
 
No, no és la de la foto jaja (encara que té força cara de Guadalupe, no?), sinó que és el nom d'un dels dos menús que vam demanar!
Comenceu a bavejar...

 
Quesadilles boníiiissimes! Sobretot les de blat de moro i pebrot verd, però les de xampis també eren una delícia! Un formatge exquisidament suau i una tortilla perfecta :) Ah, i el guacamole, amb el punt just de picant, també era boníssim!

Fajitas vegetarianas - com la nostra samfaina, però animat amb un bon guacamole i unes tortillas súper saboroses i ben calentones!

Patatas dulces! A mi les patates fregides no m'apassionen, però és veritat que aquestes eren súper originals! La salseta era dolça però tenia un puntet picant
El segon menú es deia ni més ni menys que Pancho Villa, i incloïa:

Nachos amb formatge. Potser era el més normalet que vam menjar. Eren bons, però n'hem menjat de millors

L'amanida de pollastre podria haver estat ben seca... Però uns tomàquets madurs i saborosos, un pebrot fresquíssim, la dolçor del vinagre de Módena i un alvocat ben cremós la feia impressionant!

I per últim, les aletes de pollastre picants... Les millors aletes que he provat en la vida! La carn del pollastre es desfeia, literalment, a la boca, de tant tendra que era; el picant no era excessiu i la salseta de iogurt oferia un contrast incomparable! Un 10 no, un 11!!

Enteneu perquè ningú va trobar a faltar les postres? :)
El servei, a més, va ser excel·lent, i la terrasseta és molt i molt agradable (encara que poguéssim llegir els pensaments dels vianants: "Com s'estan posant aquelles dues, quin saque!"). Com ja he dit abans, tot un descobriment!


Cantina La Hacienda
C/ del Rec, 69
08003 Barcelona
Telf. 933 100 073



Lluita pels teus somnis, t'estan esperant. Fem que siguin certs, abraça'ls - Sopa de Cabra

8 comentaris:

  1. Mare meva!! Suposo que quan torni ja no hi haura "xollo".... :(

    Haurem de fer un altre dinar mexicà... les idees s'acumulen! :D

    ResponElimina
  2. Marc: Així es com ens vam quedar nosaltres. Sense paraules, i amb una digestió per hores! jaja

    Laura: jajaj no et saturis; ho deixarem tot apuntat i quan tornis ho anirem combinant amb les súper idees que portis de Berlín! :)

    ResponElimina
  3. No només vaig disfrutar d'un magnífic dia sinó que també d'un magnífic dinar que casi ens va fer explotar! jaja
    S'hauria de dir que el picant de les alitas de pollastre era més aviat fort però que sinó les aletes perden tota la seva gràcia.

    Gracies per ensenyar-me nous restaurants i ensenyar-me a disfrutar del menjar com ho fas tu! un petonet :)

    ResponElimina
  4. oooh que maco Mora!! jaja Gràcies a tu x planejarme dies increïbles, m'ho vaig passar super be!! :D
    aiii com t'estimo! jaja

    ResponElimina
  5. Apuntat! Precisament el dimarts vaig estar al Born...

    ResponElimina
  6. Amor, jo de cuina mexicana no en sé molt, però a Madrid vaig anar a un que es mereixia 5 entrades d'un blog, en serio, tot boníssim, super bé de preu, la presentació exquisita... ja et buscaré el nom del lloc i la ubicació per si et vols passar alguna vegada :)
    Em sembla que per aquest també m'hi passaré pròximament jo :)

    ResponElimina
  7. Que vols que et digui Neus, estaria encantadíssima que em diguessis quin restaurant era... jaja Aquest del Born te'l recomano moltíssim!! :) :)

    Molts petonets!!

    ResponElimina