20 d’abril del 2011

Tortell de Rams

Oh sí.


I aquest només era el primer de cinc...
Jaja tranquil·litat, que els altres quatre eren més petits i no ens en vam acabar ni un de sencer! Després de menjar dos bons talls d'aquesta meravella vaig concloure que els millors tortells són els farcits de massapà (no ho digueu, però és que els altres no m'agraden). I que, com més massapà, millor. Perquè quan el pastisser demostra la seva generositat amb la quantitat de massapà i la massa és esponjosa, tendra i feta aquell mateix dia, el tortell queda rodó (¿lo vais pillando?).
El de la foto, que van portar de Cassà de la Selva, no era perfecte. Però li faltava molt, molt poc :)


A totes les famílies, però, hi ha un rebel amb certa tendència a donar la nota... ;)

Voilà! El pijama d'en Franz :D Amb les seves floretes de nata característiques! (Això de l'esquerra és un préssec en almívar gegant)


Les coses, però, al seu temps: ara toca substituir el tortell per pizza, un clàssic per a veure un altre clàssic! :)

4 comentaris:

  1. Annaaaa m'acabo de llegir tot el bloog! :D Geniaaal! M'agrada molt que ho facis així amb un toc d'humor! I li fas venir la gana a qualsevool! jajjaja Aviam que és el pròxim que recomanes! ^^ Petoneeets! :]

    P.D: Tinc ganes de menjar els spaghetti alle vongole :P

    ResponElimina
  2. Ohhh Aïda que guai qe t'agradiiii!! :D :D com a recompensa x tants piropos, em comprometo a cuinar-vos un dia aqets spaghetti!!! uiui, millor qe no m'envali qe a tu encara et dec una altra cosa.. xd xd

    Molts petonets i moltes gràcies guapii

    ResponElimina
  3. Hola Anna,
    M'ha costat enrecordar-me el nom del teu blog però finalment l'he trobat!
    Carai amb els tortells de Rams, el de Cassà i els altres 4. La veritat és que a mi no m'agraden massa però, un cop l'any i amb bona companyia sempre fan il·lusió. Li diré a la meva àvia que el seu tortell va triomfar!

    M'ha agradat molt el teu blog. L'ensenyaré a casa per a què et segueixin...
    Laia

    ResponElimina
  4. Sí, ja li pots dir a la Conxita perquè el seu súper tortell només va rebre elogis :)
    A més, d'aquí poc penjaré una entrada sobre els brunyols que vam fer, així podràs veure com va anar la cosa!!! :D Ens ho vam passar molt bé, encara que ja m'hauria agradat a mi estar a Venècia...! No em dec equivocar gaire si suposo que us va encantar i us ho vau passar súper bé jaja!

    Molts petonets Laia!!! :)

    ResponElimina