16 de juny del 2011

Restaurant Per Xalar

A fora diluvia, heu tornat a ignorar la saviesa de les respectives mares i ningú ha dut paraigües. No passa res, no hi ha pressa, teniu l'ocasió de recordar que la sobretaula és un dels més grans plaers de la vida...


S'ha de reconèixer que la sobretaula és exponencialment millor si el dinar que s'està paint a les nostres panxes era deliciós, i al Per Xalar havíem dinat molt i molt bé. Aquest restaurant de Terrassa és el resultat de combinar un frankfurt de tota la vida amb una cafeteria americana, rematat amb un toc final de refinament: els sofàs són tan bonics com còmodes, hi ha dispensadors de ketchup, mostassa i salsa de soja a cada taula i la carn, us ho asseguro, és de la bona.


Com si els preus no fossin molt assequibles, Per Xalar ofereix diverses opcions de menús. La carta compta amb una gran varietat d'entrepans calents, uns quants de freds i unes pinzellades d'amanides, pasta fresca i plats combinats - però l'estrella indiscutible del local són les hamburgueses. Ho veurem... però no encara!


Us presento el Don Pepito. Suposo que la qualitat de la carn justificava que un tall tan petit costés 8,80€... Era sucosa, gustosa i tendra: què més es pot demanar? Bé, ens va estranyar que no ens preguntéssin el punt de cocció, en tot cas ens va estar bé (fet per fora, un xic cru per dins).


Hora d'atacar les hamburgueses!
No sé si us heu adonat que m'agrada deixar el millor pel final jeje..., per això començo amb la segona del rànking: la gratinada. Sobre 200 g de vedella (i quina vedella! Creieu-me, qualitat extra!) es fonien tres tipus de formatge: de cabra, emmental i roquefort. El gust fort d'aquest últim destacava particularment, oferint un punt de contrast inigualable.
Teòricament aquesta hamburguesa no porta ni enciam ni tomàquet, però nosaltres vam demanar que ens en poséssin i no va haver-hi cap problema. Si no recordo malament, costava 7,75€ (de les més cares).


I per fi, la millor de les millors - l'hamburguesa gourmet. Sobre 200 g de saborosa vedella, un delicat tall de foie fresc, coronat amb dauets de poma confitada i culminat amb sal gruixuda. Es gaudeix del primer mos fins a l'últim, perquè el contrast de sabors és simplement brutal! Aquesta combinació genial jau entre un panet - no us deixeu enganyar per l'aspecte - tendre i lleuger. D'acord, era l'hamburguesa més cara (8,85€), però valia la pena fins a l'últim cèntim.



Per Xalar ens obsequia amb una cuina desenfadada i atractiva gràcies a un producte de màxima qualitat, un servei tant ràpit com atent i uns preus més que assequibles. La versatilitat de la seva carta i l'ambient confortable el converteixen en l'opció ideal per infinitat d'ocasions: per anar-hi a dinar un migdia qualsevol, sopar-hi un divendres després del cinema o, simplement, esperar a que pari de ploure :)





Restaurant Per Xalar
C/ Major, 38
Tel. 93 733 33 49
Terrassa



La credibilitat és un intangible fràgil que costa molt de guanyar i molt poc de perdre - Joan Carles Peris

6 comentaris:

  1. l'última m'ha matat.. la pinta és espectacular *¬*

    ResponElimina
  2. És que una hamburguesa ben feta també pot ser un bon dinar, oi? Per sort, no sempre el menjar ràpid és sinònim de mala qualitat ;)

    ResponElimina
  3. Laia: doncs si la pinta es aixi, imaginat el gust.. jaja!
    Gemma: efectivament! poc a poc anem deconstruint el tòpic del fast food... :)

    ResponElimina
  4. Gràcies per visitar el meu bloc. M`agraden les informacions que dones sobre els restaurants...no ho deixis.

    ResponElimina
  5. Hola Anna,
    gràcies per a la teva visita al meu bloc. Moltes gràcies per aquesta entrada. Sempre va molt bé tenir informació.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Cristina, Eri: moltes gràcies a vosaltres! :) No pateixis Cristina que no vull deixar-ho, al contrari, vull esforçar-me per tenir blocs tan xulos com els vostres! jeje

    ResponElimina