7 de novembre del 2011

Restaurant Kiku-chan




Un dia arriba el Saló del Manga i descobreixes que tota aquella gent que feia esforços bàrbars per aparentar ser normal és, en realitat, un friki de cuidado: un amic que deixa la carrera per convertir-se en Maestro Pokémon, la teva àvia que es gasta la pensió en figuretes de One Piece, o el teu veí, que resulta que té una katana de veritat (cosa que explica perquè sempre té els setos tan ben podats).  

Exageracions a banda, tothom té la seva faceta friki, i no hauria de ser motiu de vergonya sinó d'orgull! :D


La recomanació gastronòmica d'avui va dedicada a tots els fans de la cultura japonesa. Bé, i als que els hi agrada el menjar deliciós, barat i en proporcions desmesurades jaja

Al Kiku-Chan, situat just al costat del centre comercial l'Illa, la tapisseria dels bancs cau a trossos, per anar al lavabo has de creuar el magatzem i la il·luminació groguenca acaba de donar-li un aire cutre al conjunt. Petits detalls sense importància, perquè nosaltres venim a per la teca!

Palitos al ataqueeeeerl
Només hem estat a Japó en somnis, però en els nostres somnis el Ramen és justament així: un caldo profund i saborós, servit en un bol ben gran amb verduretes, una mica d'ou i tires d'una carn sorprenentment deliciosa (em pregunto com la fan!). Ve tant de gust, així calentó, amb el fred i la pluja d'aquests dies! :)

Wakame-Ramen (7,30€), o sopa de tallarines amb algues. A nosaltres ens va agradar una mica més el Ramen amb col picant! jeje

La simple combinació d'ingredients del Katsu-Don es guanyarà als més escèptics - barregeu bé l'arròs, la ceba deliciosament caramelitzada i, ATENCIÓ, els talls d'escalopa més tendres que heu tastat en la vida, amb la salseta i l'ou. Níngú trobarà a faltar la paella o el risotto!

Katsu-Don (7,20€, crec)

El variat de makis (12, o 6 si demaneu mitja ració) és força correcte, i les mides irregulars garanteixen que els han fet ells... Però és que hi ha algun maki tan gegant que no passa ni per les boques amb més capacitat d'obertura!! jaja Sigui com sigui, he provat sushi força millor, i tenint en compte el preu (12,20€ el variat sencer), si fos vosaltres em decantaria per un arròs o un Ramen ;)



El Kiku-Chan ofereix menús (massa) econòmics. Per 7,50€ tenim una amanideta, un petit bol de sopa, un segon a escollir entre diverses opcions, beguda, i postre, cafè o te. No ens ho esperàvem, però tant la sopa com l'amanida eren ben bones!


 
Un altre dels menús és el de 8,90€, amb un Ramen normal (la diferència amb els Ramen de la carta és mínima!!), empanadilles de verdures i carn anomenades Gyoza, arròs fregit, beguda, i postre, cafè o te. Ni les Gyoza, amb la pasta cruixent i el farcit deliciós, ni l'arròs ens remetien al típic restaurant oriental barat: un menú molt complet que posa a prova els estómacs més grans!


 
No estava dins del menú, però com a bons mitòmans ens feia il·lusió acabar l'àpat amb un Dorayaki. No us sona de res? Doncs l'heu vist mil cops: és el pastisset d'en Doraemon! :D
I ara, ciutadans de Catalunya i persones que no conceben la seva infància sense el club Súper3, ve el moment més dur, el de revelar la veritat.


El pastisset del Doraemon no està farcit de xocolata, sinó de pasta de mongetes dolces!!!


El que ens van servir era de bossa, escalfat al microones... però estava boníiiiiissim!! :D jaja Costa 4,5€ (tal com ens va advertir maternalment la cambrera), però val la pena provar-lo! En altres paraules, si no el proves no ets un bon friki.


 
La rapidesa extraordinària del servei i la correcció dels cambrers fan aquest restaurant encara més recomanable. És el lloc perfecte per anar en grup, per atipar-se de valent sense deixar-s'hi un dineral i per als amants del Ramen.
Per si us picava la curiositat, sí,  jo també vaig anar al Saló del Manga!! :D però sense disfressar jajaja



 
Restaurant Kiku-chan
C/ Numància, 133
Barcelona
Telf. 93 419 14 67 / 93 410 72 47






Oh clau que ocultes les forces de l'estrella, revelat en la teva forma veritable. T'ho ordeno pel poder que m'ha estat concedit, transformació!

21 comentaris:

  1. Quina passada, Anna! Quina gana m'estàs fent venir...
    Aquest me l'apunto segur ;)

    (Sakura! hahaha)

    ResponElimina
  2. Síii, Laura hi has d'anar!! Jolín, no esperava que al primer comentari ja quedés desvel·lada la meva frase secreta... jajaja

    un petonet per la meva berlinesa preferida!! :D

    ResponElimina
  3. Saps que sóc una fan de la cuina japonesa???
    quina pinta que fa aquest ramen, ja vas fer força soroll mentre te'l menjaves, has de xurrupar perquè a diferència de nosaltres no és senyal de mala educació, és com s'ha de menjar! ;)
    petonets
    Lídia

    ResponElimina
  4. si la llum del local serveix per a somiar que potser si, que et trobes al japó ... ,llavors ja m'està bé ... fins i tot la podrien apagar i encendre unes espelmes....

    ResponElimina
  5. M'han parlat molt bé d'aquest japonés però encanar no l'he tastat!! 8( petonets guapa

    ResponElimina
  6. Me queda un poco lejos pero me sirven los datos para mi próximo Japonés, lo único que conozco de su cocina es el sushi que ya he hecho una vez adapantando a mi gusto.
    Deliciosos todos los platos.
    BESITOs y que tengas una bonita semana
    http://notasenmicocina.blogspot.com/

    ResponElimina
  7. Quina canyaaa!!! Tot té un aspecte deliciós.

    ResponElimina
  8. Hi hauré d'anar, pq encara que està tan de moda no vaig mai al japonès!! I ara vull Ramen i pastisset del Doraemon!! jijij
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Todos los platos se ven súper tradicionales, qué pinta, con lo que me gusta la comida japonesa!

    ResponElimina
  10. Quina bona pinta! M'hi hauré d'arribar un dia d'aquests.

    ResponElimina
  11. Nosaltres també vam anar al saló del manga, per l'Aina, hi vam estar poca estona...
    Has anat a la pastiseria Ochiai? Segur que t'agradaria.
    El restaurant caurà però el menjar es veu boníssim.
    Molts petonets.

    ResponElimina
  12. jijiji!! jo no he anat mai al saló del manga, però m'agradaria tot i que jo tampoc em veig disfressada allà.

    Quin lloc més xulo, tot es veu molt bo! i el postre aquest del doraemon, tinc moltes ganes de tastar-lo! Jo coma molt he porvat el mochi amb pasta de mongetes vermelles dolces.

    Molts petonets guapa!

    ResponElimina
  13. Lídia: em sembla que ho havia llegit pel teu blog... doncs la veritat és que em va fer vergonya xarrupar sorollosament!! jaja a veure si la propera vegada m'armo de valor...!! ;) un petó!

    Alfons: i tant, unes espelmes mai estan de més! :D em sembla que no sóc l'única que es deleix per anar-hi, no? jaja

    Judith: doncs a veure si t'animes, està molt i molt bé! un petó guapa! :D

    Lorena: y yo que te admiro por haber hecho sushi en casa!! :D bueno, cuando vengas a Barcelona te puedes pasar por el Kiku-chan, jeje!

    Cristina: doncs jo crec que les fotos fan poca justícia, estava molt més bo del que sembla! jaja un petó :)

    Manu: a que sí? pues aún estaba más bueno! un besoo!

    Sandra: doncs mira, és una bona manera d'iniciar-se en la gastronomia japonesa, ben senzilleta i per a tots els paladars! jaja el pastisset del Doraemon ja veuràs que és deliciós! jaja

    Miss Migas: sí que son tradicionales, por eso me gustaron! Ya sabes, si vienes a Barcelona... ;)

    Marc: això espero, que hi vagis i que me'n facis una crítica súper completa de les teves!! jaja un petonet :)

    Moni: jaja mira, no sóc l'única! :D No, no he anat mai a la pastisseria Ochiai, on és? Ai ara em pica la curiositat!

    Alba: jaja doncs ja estàs tardant a anarh-hi, no et decepcionarà! :D El mochi també m'agrada molt, però és bastant diferent d'aquest pastisset! jeje Un petó guapíssima!

    ResponElimina
  14. Anna reina, seria incapaç de menjar-me això... soc una tiquis miquis, qué vols que li faci :( Jo tampoc he estat al Japó, pero si vaig alguna vegada ho pasaré malament amb el menjar :s. Petonets.

    ResponElimina
  15. Segur que el local tenia un encant especial, malgrat que la tapisseria dels bancs caigués a trossos. El menjar fa molt bona pinta.
    Ah, els Dorayakis no porten xocolata? Pasta de mongetes dolces? A la meva ignorància li agrada aprendre coses noves. El que fa el desconeixement i la imaginació infantil. Ha,ha.
    Pasta de mongetes dolces...hòstia tu!!
    Salut.

    ResponElimina
  16. Si voy a Barcelona, ya sé que haré.... es que desde que estuve este verano en Japón, sueño con la cocina japonesa! besos

    ResponElimina
  17. Malgrat la decoració, la llum groguenca i els lavabos allunyats, aquests plats tenen una pinta francament apetitosa, i això que la cuina japonesa no és lo meu... Haurem de fer una excursió a l'Illa!!!

    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina
  18. a mí me gusta la comida japonesa pero es que a mí marido le encanta, así que tenemos que probar este restaurante de la calle Numancia, sin falta!

    ResponElimina
  19. Olga: bé, sempre et quedarà Itàlia! jaja I pensa que ara està tot tan globalitzat que trobaràs fins i tot paelles... però ho hauries de tastar, de veritat que és boníssim! jaja

    Xisco: sísí, jo tampoc ho sabia! La veritat és que sí que tenia un encant especial :) Si t'hi passes, ja m'ho diràs! jaja

    Nieves: de verdad estuviste en Japón?! Qué pasada, qué envidia!! jaja Pues no sé si estará a la altura este restaurante ehh...!

    Anna: jo crec que t'agradarà molt, sí que és cuina japonesa però els sabors no són exageradament exòtics ni estranys, segur que et trobès còmoda amb un arrosset! jaja I fan coses a la planxa també!

    Antonia: pues mira, uno más en la lista :) Espero que os guste!!!

    ResponElimina
  20. Ai, no saps com m'agrada el menjar japonés, em torna boja. Tindré en compte aquest restaurant quan vaja a Barcelona. Aquest pastisset Doraimon és molt original pel farciment que porta, s'haurà de tastar. I, quina sopa, la de la primera foto, m'ha captivat. Besets.

    ResponElimina