19 de maig del 2011

El millor gelat

No he provat tots els gelats del món (encara), però estic SEGURÍSSIMA que el gelat de dulce de leche del Guiomar està, com a mínim, al top ten!



És una pena, perquè la foto és CUTRE en majúscules, però us demano que feu un esforç mental i us imagineu la cullerada de gelat més cremosa que heu tastat mai aterrant a les vostres boques. He sentit algú queixar-se: "A mi el dulce de leche se'm fa empalagós". Amigo, perquè no has provat aquest. El punt just de dolçor; me'n van posar tres boles (jeje de fet a la foto el veieu un xic començat) però me'n podria haver menjat un camió sencer. I això que eren les postres.

De fet, l'opció tenia tots els números per a ser un èxit: és fet artesanalment al Guiomar, que és un restaurant portat per argentins, i  ja se sap que a l'Argentina, a part d'uns romàntics, són autèntics experts en l'art del gelat. I si el sabor és el dulce de leche, producte estrella d'aquelles terres, havia de ser bo per força! A més a més, el Guiomar és un d'aquells llocs on el servei és tan lent que quan et porten el plat ja t'has menjat les flors de decoració i t'estàs cordant el davantal per entrar a fer-te el dinar tu mateix. Per això, el gelat estava una mica desfet... i no sé si sabeu que així el gust es multiplica ;)

No és que les virutes i la galeta Maria espatllessin les postres, però sobraven d'una manera escandalosa; no hi tenien res a fer, contra un protagonista tan perfecte!

Aquests dies en què els pantalons llargs comencen a enganxar-se i descobrim qui de la universitat desconeix l'existència del desodorant, els gelats són imprescindibles. Sé de sobres que anar fins a Sant Cugat fa  mandra (jo crec que fins i tot pels que vivim a Sant Cugat), però en realitat només són 25 minuts des de Plaça Catalunya, asseguts en uns meravellosos ferrocarrils equipats amb aire condicionat i seients tapissats de colors! I encara que us sentiu temptats per les meravelloses gelateries que omplen el centre del poble, encara que els més de cinc euros que costa l'experiència requin bastant... ja sabeu on teniu el millor dels millors! :)




The States - it's an amazing place where no one enjoys life but they all want to live forever (George Tsongas)

2 comentaris:

  1. Hola Anna!
    Perdona per no haver-te inclós abans! De fet, estava convençut que ja ho havia fet... Ara mateix t'hi poso, només faltaria!

    Per cert, quin gelat més bo! Haurem d'explorar Sant Cugat, que des de la UAB encara és més a prop! ;-)

    Salut!

    ResponElimina
  2. Jo sóc de les que trobo el dulce de leche empalagós, però estic segura que el gelat m'encantaria, tinc debilitat pels gelats de tots tipus.
    I totalment d'0acord que la galeta sobra! ;)

    ResponElimina