31 de maig de 2011

Gulas

Els dies grisos com avui no tenen perquè ser tristos; el menjar gris pot ser una autèntica delícia...



Dóna'm un paquet de Gulas del Norte (sísí, la gula del noooooooorte), dos grans d'all a làmines, una cullerada d'oli d'oliva verge extra -ni cas de les tres cullerades que es recomanen a la recepta del paquet, on vas a parar- i et prometo que el dia més ensopit de les nostres vides es tornarà sensacional! :D

Un altre cop, lamento la qualitat-Blackberry de les fotos...




Gràcies, gràcies, gràcies a la meva mare adoptiva argentina per introduir-me en el món dels cuquets blancs de mar!





If life gives you lemonade, add vodka.

6 comentaris:

  1. Estic molt d'acord amb tu, però... per quan un homenatge al flam amb dulce de leche? *_* (baba Homer Simpson XD)

    M'encanta el teu blog, i que sàpigues que et faig publicitat!

    ResponElimina
  2. doncs quan tingui una foto d'aquella meravella (siusplau, en necessito una altra dosiiii!!! jajaj)
    Publicitat?? què vols dir amb aixo..? :S laura em fas por..

    ResponElimina
  3. mm las adoro !! estan buenisiisisismas, bien preparadas,eso sí :)
    Muchos besos !L
    www.mrolez.com

    ResponElimina
  4. Per què? Als meus companys de classe els agrada el teu blog, tot i que he de reconèixer que mirar aquestes fotos enmig d'una classe de traducció no és massa recomanable XD

    ResponElimina
  5. Qui diu que el menjar gris és avorrit i insuls? :)

    ResponElimina
  6. Laura: ni a classe de traducció ni de redacció ni a cap... et poses a mirar fotos de menjar i penses en qualsevol cosa menys en el/la professor/a jajaja

    Gemma: ningú ho ha dit explícitament, però tendim a associar allò gris amb allò trist!! Perquè està demostradíssim que el menjar gris és deliciós jeje

    ResponElimina